To be found in the field

Een veld vol bloemen in het zonlicht, trof ik zojuist aan. Een kleurrijk en prachtig veld. 

Divers

Geen één bloem is hetzelfde. Elke bloem groeit en bloeit op haar eigen plek, op haar eigen tijd. De ene bloem heeft tere blaadjes en is kwetsbaar, de ander heeft stevige bladeren en wordt niet makkelijk omver geduwd. De één steekt boven het maaiveld uit, de ander zit meer verstopt op het veld. Allemaal zijn ze anders,  maar even waardevol om met elkaar een prachtig veld bloemen te vormen. Anders in vorm, maar alle bloemen groeien en wijzen naar boven, op zoek naar licht.

Unieke vrouw

Jij bent ook anders dan de anderen om je heen. Misschien de kwetsbare of juist degene die wel haar hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Wat is het toch verleidelijk om steeds naar de anderen om je heen te kijken. Kijken hoe zij beter bloeien, eruit springen in het veld, mooier en leuker zijn. Als je steeds naar de ander kijkt, is je blik niet boven gericht, naar het Licht. God ziet jou in het veld, tussen al die anderen. Hij heeft een plan met jou en Zijn hart spring op als Hij je ziet staan in het veld, unieke vrouw!  

Ontdekken hoe uniek en mooi jij bent gemaakt? Tijdens het Total Balance Programma gaan we hier ook mee aan de slag. Je krijgt inzicht in wie jij bent, wat jou motiveert en waar je energie van krijgt. Kennismaken? Klik hier: https://www.glosscoaching.nl/contact/