Hoe doet ze dat toch?

Best vaak krijg ik de vraag hoe ik dat toch doe. Een gezin, interim werk, een coachpraktijk, een opleiding volgen en een man die regelmatig in het buitenland is voor zijn werk. Benieuwd naar het antwoord? De komende week geef ik je een inkijkje in mijn leven. In de leuke en -zeker ook- minder leuke momenten.

Op de vraag hoe ik het allemaal doe, is mijn antwoord meestal dat ik de dingen doe die ik leuk vind én dat ik gezegend ben met kwaliteiten waardoor ik veel aan kan. Dit betekent niet dat alles altijd maar gladjes verloopt. Maar dat zeg ik meestal niet ;-).

De komende 1,5 week is mijn man, Hendrik, in Amerika voor zijn werk. Voor mij extra de mouwen opstropen dus! Een mooie gelegenheid om eens wat te delen over hoe het hier thuis gaat, wat voor uitdagingen ik tegenkom en wat me juist wel of niet helpt in deze drukke week. Een kwetsbaar inkijkje dus waarvan ik hoop en bid dat je mag zien dat we ons als vrouw niet altijd sterk(er) hoeven voor te doen. Tegelijkertijd hoop ik je te kunnen inspireren dat er in piekmomenten rust, balans en genietmomenten kunnen zijn. Leuk als je meekijkt!

Neem contact op