Dubbel feest!

gloss coaching - corine aanpak

Hoera! Ik ben vandaag 40 geworden én ik vier de officiële opening van mijn coachpraktijk Gloss Coaching!

Een droom die na een lange aanloop eindelijk van start gaat. Mijn droom om andere vrouwen te coachen was er namelijk al lang, maar zat verstopt onder onzekerheid, twijfel, ingesleten beelden en verwachtingen, die ik vooral mezelf oplegde. Tot ik een paar jaar geleden oververmoeid raakte en ik werd gedwongen te reflecteren op mijn leven. 

Ik ben sterk in organiseren, energiek en kan veel ballen in de lucht houden, maar wat en wie zitten er achter deze kwaliteiten? Ik ontdekte dat ik nog nooit echt had stilgestaan bij de vraag naar wie ik was, ben en wil worden. Het bracht mij veel om daarmee in een coachingstraject aan de slag te gaan. Het bracht me vooral dicht bij mijzelf! Ik leerde om rust, balans en genietmomenten te creëren en ging van hieruit aan de slag met mijn droom. 

Mijn dagelijks bestaan kreeg weer glans. Dat gun ik andere vrouwen ook, ja… jij dus! En omdat ik jarig ben, trakteer ik! 

Ben of ken jij die vrouw die weer dicht bij zichzelf wil komen én glans in haar dagelijks leven wil? Stuur me een DM en maak kans op een gratis coachgesprek.