Skip to content

CORINE

Omdat ik zelf ervaren heb dat je als drukke, gedreven vrouw en moeder weer dicht bij jezelf kunt komen, weet ik dat jou dat ook lukt. Ik gun alle vrouwen een doelgericht leven en daar begeleid ik hen bij als coach vanuit mijn eigen praktijk, Gloss Coaching.

Gericht op vooruitgang

Ik ben Corine de Wit, 40 jaar, deels werkzaam als zelfstandig HR-adviseur en getrouwd met Hendrik. We hebben 3 kinderen in de basisschoolleeftijd, wonen aan de rand van Utrecht en zijn een gezin zoals er vele van zijn: volle agenda, schoolgaande en sportende kinderen, ambitieus en gericht op vooruitgang. Dat heeft kracht en waarde maar er zijn ook risico’s.

Een paar jaar geleden raakte ik oververmoeid en werd ik gedwongen te reflecteren op mijn leven. Ik ben sterk in organiseren, energiek en kan veel ballen in de lucht houden, maar wat en wie zitten er achter deze kwaliteiten? Ik ontdekte dat ik nog nooit echt had stilgestaan bij de vraag naar wie ik was, ben en wil worden. Het bracht mij veel om daarmee in een coachingstraject aan de slag te gaan. Het bracht me vooral dicht bij mijzelf, naar de waardevolle vrouw die God voor ogen heeft. 

gloss coaching - corine de wit - oprichter en eigenaar

Liefde, zelfrespect en doelgericht leven

Dat gun ik iedere vrouw die zichzelf voorbij is gelopen, gedreven door een volle agenda, ambities en allerlei zorgen. Mijn belangrijkste drijfveer is mijn geloof in God, waardoor liefde, zelfrespect en doelgericht leven veelbetekenend voor mij zijn. Iedere vrouw, gelovig of niet, wil ik helpen om de verandering in te zetten en zo weer glans te creëren in het leven. Glans van binnenuit, doordat je ontdekt hoe mooi en waardevol God jou heeft gemaakt. Ben je niet gelovig of ervaar je God op dit moment niet in je leven? Weet dat je dan ook van harte welkom bent!