Blog

Met mijn blogs houd ik je graag op de hoogte van wat Gloss Coaching voor jou kan betekenen en wat jij zelf kunt doen om dicht bij jezelf te blijven. Voor meer glans in je leven!

Hoe doet ze dat toch?

Best vaak krijg ik de vraag hoe ik dat toch doe. Een gezin, interim werk, een coach- praktijk, een opleiding volgen en een man die regelmatig in het buitenland is voor zijn werk. Benieuwd naar het antwoord? De komende week geef ik je een inkijkje in mijn leven. In de leuke en -zeker ook- minder leuke momenten.

Lees meer »

Ontmoeting in de kerk

Een prachtige, ruime kerk in een klein, stil dorpje in België. Een ontwijde kerk zonder banken, beelden en altaren die je zou verwachten in een katholieke kerk. Ik trof er wel urnenbomen en een houten ontmoetingsruimte aan, middenin het gebouw. Verder was het leeg. Er was helemaal niemand behalve ik, en in deze kerk had ik een ontmoeting met God.

Lees meer »

To be found in the field

Een veld vol bloemen in het zonlicht, trof ik zojuist aan. Een kleurrijk en prachtig veld.  Divers Geen één bloem is hetzelfde. Elke bloem groeit…

Lees meer »
gloss coaching - corine aanpak

Dubbel feest!

Hoera! Ik ben vandaag 40 geworden én ik vier de officiële opening van mijn coachpraktijk Gloss Coaching! Een droom die na een lange aanloop eindelijk van start gaat.

Lees meer »