Skip to content
  1. Home

Methodiek, speciaal gericht op vrouwen

Vrouwen die ik coach zoeken naar rust, balans en een leven dat momenten kent van genieten en ontspannen. Dat betekent niet dat we door de coaching streven naar een perfect, rimpelloos bestaan. Dat bestaat namelijk niet. Zonder wrijving is er ook geen glans. Ik ga met jou je (nieuwe) koers bepalen, om zo weer dicht bij jezelf te komen.

gloss coaching - corine aanpak

Methodiek

Ik werk volgens de TotalBalance Methode, een methodiek die speciaal gericht is op vrouwen en geïnspireerd vanuit het christelijk geloof. TotalBalance biedt een programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen.

We volgen tijdens de coaching dit programma, waarbij gesprekken en praktisch opdrachten leidend zijn:

  1. Persoonlijke historie: wie was ik?
    Doel: je krijgt inzicht in hoe ben je de persoon bent geworden die je nu bent. Jouw verleden krijgt een plek en hier leer je van voor de toekomst.
  2. Persoonlijke analyse: wie ben ik?
    Doel: je krijg inzicht in hoe mooi God jou heeft gemaakt, door in kaart te brengen wie jij bent, wat jou motiveert en waar je energie van krijgt.
  3. Persoonlijke planning: wie word ik?
    Doel: het vinden van de ideale balans in jouw leven en Gods weg voor jou, om zo het beste uit je leven te halen.

Praktisch

Een coachingstraject telt gemiddeld 12 gesprekken, waarbij ik je om de 2 á 3 weken (online) ontmoet. We praten en jij gaat o.a. met opdrachten uit het TotalBalance-werkboek aan de slag. Het kan zijn dat we kiezen voor een verkort traject (4 tot 8 gesprekken), waarbij we enkele specifieke onderdelen van het traject doorlopen.

KOSTEN

Ik hanteer een tarief van 75 euro (excl. BTW) voor een coachingsessie van één uur.

Omdat ik vind dat iedere vrouw het verdient om door coaching weer dicht bij zichzelf te komen, hanteer ik een gereduceerd tarief voor vrouwen met beperkte financiële middelen (in overleg).


DOORPRATEN? NEEM CONTACT OP